Gyömrő Rákóczi

Impresszum

 

Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola portáloldala

Az iskola székhelye: 2230 Gyömrő, Bajcsy Zsilinszky u. 79-81.
Elektronikus levelezési címe: iskola@rakoczisuligyomro.hutitkarsag@rakoczisuligyomro.hu
OM azonosító: 032499

 

Jognyilatkozat:

A Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola (OM azonosító: 032499) logója és arculati elemei a Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola védjegyei. A Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kifejezett engedélyével lehetséges.

A Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kifejezetten kizárja.

A Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

COPYRIGHT © 2021 Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Logók
🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Copyright © Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
error: Content is protected !!