Gyömrő Rákóczi

Munkatársaink

Mihalik Mónika

pedagógus asszisztens

Mihalik Mónika vagyok, férjemmel és három gyermekemmel Gyömrőn élek.
Korábban a Malév alkalmazásában a Ferihegyi repülőtéren utasforgalmi területen dolgoztam, ezt követően főállású anyaként gyermekeimet neveltem.
Azóta, hogy  „Rákóczis” lettem egy régi állmom teljesült, mivel fiatalon pedagógus szerettem volna lenni. Az életem másfelé terelődött, de most hálás vagyok azért, hogy
gyermekek között végezhetem mindennapi munkámat. Egyúttal igazán különleges élmény a számomra, hogy abban az iskolában dolgozhatok, ahol egykor diák voltam.
Célom, hogy az itt tanuló gyermekek, megtalálják a helyüket iskolában, jól érezzék magukat és egymás között is jó kapcsolatokat alakítsanak ki.

 


 

Kovácsné Ultmann Erzsébet

gyógypedagógiai asszisztens

Kovácsné Ultmann Erzsébet vagyok.
2015-ben végeztem pedagógiai asszisztens és családsegítő munkatársként, majd 2017-ben gyógypedagógiai asszisztensként.
Több mint öt éve dolgozom a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában.
 
A nyugodt és szeretetteljes légkör mellett célom az hogy a gyermekek tapasztalás útján is tanuljanak, fejlődjenek és önállósodjanak adottságainak, képességeiknek megfelelően. Négy gyermekes családanyaként fontosnak tartom, hogy a gyermekek megfelelő szellemi fejlesztés mellett kiegyensúlyozottak legyenek és bizalommal forduljanak hozzám segítségért. Fontos hogy mindig tisztelettel és szeretettel viszonyuljanak embertársaikhoz. 
 
Meggyőződésem, hogy minden gyermek jó.
„Minden gyerek jó. Jó, ha jól érzi magát a világban, ha biztonságban van. Ha a szülei mosolyognak, ő is mosolygós. Ha feszültek, ő is feszült. Ha barátságosak, ő is barátságos. Ha nem őszinték, ha titkolóznak, ő is így tesz. Szomjazik a jó példára és a szeretetre. És, ha rosszul érzi magát, ha „rosszalkodik”, a legtöbb, amit érte tehetsz, hogy még jobban szereted.”
/ Vida Ágnes /

 


 

Nikolic Anita

szociális segítő

A Debreceni Egyetemen 2002-ben szociálpedagógus, majd 2005-ben szociálpolitikus diplomát szereztem, a szociális szféra több területén dolgoztam, de mindig fontosnak tartottam, hogy érdeklődési körömnek megfelelően egyéb téren is képezzem magam, úgy gondolom, ezek a tapasztalatok kiegészítik egymást. 2011-ben jógaoktatói, 2017-ben magazin újságírói végzettséget szereztem; jógaoktatóként öt éven át dolgoztam Budapesten, az újságírás, írás pedig folyamatosan jelen van az életemben; életmódkönyveket, női magazinokban neveléssel, családdal, életmóddal, egészséggel, psziché témákkal foglalkozó cikkeket írtam, írok.

Egerben születtem, de szüleim munkája miatt többször költöztünk, így végül Gyöngyös, Cegléd, Karcag, Nagykanizsa, Szolnok, Debrecen után Budapesten telepedtem le és itt töltöttem életem eddigi leghosszabb szakaszát. 2018-ban költöztem családommal Gyömrőre, nagyon szeretek itt élni. Hobbim az irodalom, utazás, zene, filmek, írás, képzőművészet.

Az iskolában iskolai szociális segítőként tevékenykedem. Munkám során prevenciós foglalkozásokat tartok, egyéni esetkezelést, segítő beszélgetést vállalok. Heti rendszerességgel tartott fogadóóráimon, illetve elérhetőségeimen keresztül egyénileg egyeztetett időpontokban várok mindenkit – diákot és szülőt is – akinek az alábbi problémakörökben igyekszem segíteni:

  • iskolai nehézségek: tanulási problémák, beilleszkedés, iskolai konfliktusok, hiányzások
  • pszichés problémák: életkori változásból adódó lelki nehézségek, iskolakezdés, iskolaváltás, veszteségek (válás, gyász) kortársakkal való konfliktus
  • családi problémák: szülő-gyerek konfliktus, nevelési gondok, bántalmazás

Bármilyen egyéb probléma esetén is szívesen állok rendelkezésre.

 


 

Máriás Fruzsina

iskolapszichológus

Máriás Fruzsina vagyok pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt. Itt a suliban iskolapszichológusként tevékenykedem, és a munkám célja támogatni az iskolában és otthon felmerülő problémákat. Üllőn magánrendelésen is elérhető vagyok felnőttek számára is. Fontos számomra a természet és a tudatosság, így erdőfürdő sétákat is tartok, amelyek alkalmas a relaxációra, természettel való kapcsolódásra, de a pszichológiai munkába is jól beépíthető módszer. Külön öröm így nekem, hogy a Rákóczi ökosuli. Biztatom a szülőket, hogy bármilyen felmerülő problémával és kérdéssel bizalommal keressenek. 

 


 

Tőke Szilvia

iskolatitkár

-folyamatban-

Logók
🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Copyright © Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
error: Content is protected !!