Gyömrő Rákóczi

FIGYELEM! KÉRJÜK OLVASSÁK EL!

 
MÁRC. 15. VASÁRNAP

Tisztelt Szülők!

Március 16-tól az iskolákban új oktatási forma, tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Erre az államtitkárság szakmai ajánlásokat tesz majd, ezeket figyelembe véve intézményünk kidolgozza, hogyan tudja megvalósítani az új tanulási, oktatási formát. Már most is alkotó munka folyik a háttérben, azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat találjuk, mindenki életkorának megfelelő útmutatást és lehetőséget kapjon, s ne vesszenek el a családok a lehetőségek között, melyek számos felületen megjelentek!

Szíves türelmüket kérjük!

Kövessék nyomon üzeneteinket, melyeket elsősorban az osztályfőnökökön keresztül juttatunk el Önökhöz. Honlapunkat és Facebook oldalunkat folyamatosan frissítjük az aktuális információkkal, tudnivalókkal. Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel a Kréta felületét, üzeneteit is!

Az iskolánkat és az oktatást érintő kérdésekben kizárólag ezekről a felületekről tájékozódjanak!

Az iskola fertőtlenítése miatt, kérjük, hogy gyermekük tanszereit, minden benn maradt felszerelését vigyék hazaErre 2020. március 16-án, hétfőn 13-17 óráig lesz lehetőségük. Amennyiben egyszerre többen érkeznének, kérjük, várakozzanak türelemmel, s tartsák be a megelőzésre vonatkozó ajánlásokat!

Nagyon fontos, hogy lehetőség szerint ne menjenek közösségbe, kerüljék a csoportos találkozásokat, vigyázzanak a gyermekeikre, magukra, vigyázzunk egymásra!

Köszönjük a türelmet, az együttműködést és felelősségteljes magatartásukat ebben a jelentősen megváltozott helyzetben!

 

     Az iskola vezetősége

   Gyömrő, 2019. március 14.

Logók
🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Copyright © Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
error: Content is protected !!